fbpx
Hoeksteen 4

Operationeel
uitblinken

Meer bereiken met minder budget? Het klinkt niet alleen als muziek in de oren, bij Redstone is het gewoon realiteit. We werken met een vast maandelijks bedrag dat ter beschikking wordt gesteld voor de ondersteuning van alle marketingactiviteiten. We onderzoeken welke kanalen meer budget nodig hebben en sturen bij waar nodig. Bovendien heb je steeds toegang tot een duidelijke real-time rapportering gecombineerd met inzichten over je klanten.

Meer met minder

Heeft je gespendeerd marketingbudget niet geleid tot de verwachte resultaten? Laten we daar voor eens en voor altijd een einde aan maken. Bij Redstone zorgen we ervoor dat bedrijven hun marketingbudget op een slimme manier besteden waardoor ze hun doelstellingen wél halen. Dankzij het gebruik van data, slimme instellingen en frisse, relevante content in lijn met de bedrijfsstrategie, bieden we jullie de mogelijkheid om te groeien op elk aspect. Halen we onze doelstellingen niet, dan weten we wat we vooral niet meer moeten doen in de toekomst en komen we met alternatieve advertenties. Toch niet tevreden? Dan zeg je je advertising-as-a-service abonnement gewoon op.

D
E
L
E
N

Facebook
LinkedIn
Twitter
Real-time rapportering

Dankzij op-maat-gemaakte dashboards kan je real-time je behaalde marketing en salesresultaten raadplegen. Zo hebben zowel jullie, maar ook wij de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig. Bovendien krijg je maandelijks een forecast met de verwachte resultaten, opgesplitst per kanaal.

Nieuwe Offerte Aanvragen-3
Delen

FacebookLinkedInTwitter

GA NAAR HOEKSTEEN 1

Wil je weten wat always on voor jouw zou kunnen betekenen?