fbpx
Hoeksteen 2

Merkstrategie

Allemaal goed en wel, die always-on-advertising, maar zonder juiste boodschap staan we nergens. Wat we bij Redstone niet doen, is zomaar advertenties van om het even wat online zetten. Dat is goed voor onze eigen sales, maar uiteindelijk vallen wij ook door de mand omdat het dashboard dat we met je delen niet het gewenste resultaat zal tonen wanneer we naar bijvoorbeeld offerteaanvragen of aantal online aangevraagde demo’s kijken.
Laten we beginnen bij het begin

Wij vinden dat de boodschap juist moet zitten. Alles start met een kristalheldere bedrijfsstrategie die vertaald wordt naar een duidelijk uniek voordeel waarmee je de pijn bij je klanten wegneemt. Je kan als bedrijf niet goed zijn in alles en alles voor iedereen doen. We gaan hier geen lange uiteenzetting geven over de (geeuw) SWOT-analyses en andere matrixen. Daarom bevat ons team MBA’s en handelsingenieurs die gespecialiseerd zijn in het herstructureren van KMO’s en het zorgen voor explosieve SAAS-groei bij start-ups en scale-ups.

D
E
L
E
N

Facebook
LinkedIn
Twitter
Team van experten

Onze specialisten komen niet uit het marketing agency wereldje, maar hebben zelf jaren sales & marketing teams aangestuurd op het hoogste niveau. Wanneer we een always-on-traject starten willen we steeds jouw bedrijfs- en productstrategie tot in de puntjes begrijpen zodat we de marketingstrategie hierop kunnen afstellen. We zullen steeds adviezen geven waar we dit nodig achten. Boek zeker een belmoment als je wil dat we proactief je strategie optimaliseren, met als doel: boosten van je verkoop.

Delen
FacebookLinkedInTwitter
GA NAAR HOEKSTEEN 3

Wil je weten wat always on voor jouw zou kunnen betekenen?