fbpx
Hoeksteen 3

Sterke en
relevante inhoud

Je kan de aandacht van je potentiële klant enkel trekken met beklijvende en relevante inhoud. Mensen moeten naar je verhaal luisteren en blijven luisteren zodat ze brand ambassador worden. Met platte, commerciële, inhoudsloze advertenties kom je nergens. Adverteren om te adverteren, daar doen we niet aan mee. We dompelen ons helemaal onder in de leefwereld van jouw doelgroep om zo de juiste verbinding te leggen en voor de juiste vonk te zorgen. Bij Redstone geloven we in de inhoudsdriehoek met als uitgangspunten: heldenverhalen, inspireren en activeren.
Inhoudsdriehoek

D
E
L
E
N

Facebook
LinkedIn
Twitter
Heldenverhalen

Doorheen je heldenverhaal zorgen we voor een eerste onvergetelijke ervaring met je merk. Vaak zullen mensen je leren kennen voor ze beseffen dat ze je product of dienst nodig hebben. Dus hoe wil je dan herinnerd worden? Heeft je bedrijf een slogan, een specifieke visie en missie? Prima. Dan is de vertaling van deze slogan, visie en missie in een insta profile story, afbeelding, video of inspirerende homepage je heldenverhaal.

Consistent inspireren

Ooit al van het principe van “Thought Leadership” gehoord? Dat is het idee dat je als bedrijf naar buiten moet brengen dat je meester bent in de problemen waar anderen jouw producten of diensten voor kunnen gebruiken. Je kan de problemen van je klanten de baas en dat in de brede zin van het woord. Dat kan je door consistent te gaan inspireren. Je schrijft over de problemen die je oplost bij je klant en probeert hen zo te overtuigen dat je voor hen een goede partij bent. Dit doe je op een uniforme en voor de klant herkenbare manier.

Activeren

Tot slot moet je ook content maken die mensen aanzet om over te gaan tot actie. Bijvoorbeeld een leuke advertentie die oproept om een verkennend gesprek te starten. Of misschien is er wel een speciale actie waarbij je een korting geeft als mensen binnen de drie dagen beslissen?

bloedeigen voorbeeld

Benieuwd hoe de inhoudsdriehoek er in de praktijk uit ziet?                                                                            Dan hebben wij een opportuniteit voor jou in petto: Ruben – zaakvoerder Redstone – doet in onderstaande video Redstones bloedeigen content strategie uit de doeken! Deze kapstok vormt de basis van onze digitale communicatie en always-on content creatie.

Press play.

 

wil jij wel eens weten hoe de content pillars er voor jouw bedrijf zouden uitzien?
Delen

FacebookLinkedInTwitter
GA NAAR HOEKSTEEN 4

Wil je weten wat always on voor jouw zou kunnen betekenen?