fbpx
Hoeksteen 1

Always on
advertising

Ken je IWWIWIWI al? I want what I want and I want it now! Daar is “vandaag kopen? morgen in huis!” het beste voorbeeld van. Een consument is altijd en overal bereikbaar en heeft de mogelijkheid om producten en diensten te kopen waar en wanneer ze dat willen. Sterker nog, het is zelfs een verwachting of een gewoonte geworden. Wil je echt groeien? Dan ben je beter steeds aanwezig op alle kanalen die er voor jou toe doen.
“Always on”, was da voor een beest?

Het hele jaar door wil je aanwezig zijn bij jouw doelgroep, om klanten te werven, te behouden en om je merkperceptie te versterken: via paid en owned mediakanalen. Een always-on-strategie is datagedreven, met het slim gebruiken en verfijnen van de doelgroep en data. Hiermee bieden we je altijd een relevante klantervaring, voor iedere persoon, over alle kanalen heen. Op deze manier zetten we jouw marketingbudget consistent en efficiënt in voor een maximaal en meetbaar resultaat.

D
E
L
E
N

Facebook
LinkedIn
Twitter
Always On
Laat die verkoopcijfers maar stijgen

We zetten marketingcampagnes op naar relevante doelgroepen die jouw verkoopkansen doen stijgen in plaats van in te zetten op kliks die weinig resultaten opleveren. Zo zijn we niet langer beperkt tot de klassieke advertentiemogelijkheden zoals tv, radio en print, maar kunnen we nu ook heel gedetailleerd adverteren op Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest en TikTok of tijdens een bezoek op een volledig andere website (remarketing). Waar radio en televisie kanalen zijn om je naamsbekendheid te vergroten, gebruiken we de digitale kanalen om mensen te laten overgaan tot actie. En dat kan altijd, of always on!

Jouw verhaal zal er toe doen

Als jouw marketing team in je broekzak zorgen we ervoor dat je digitale verhaal het juiste publiek bereikt met de juiste boodschap. Jouw verhaal zal er toe doen. We staan altijd op de uitkijk voor nieuwe klanten en laten bestaande klanten groeien tot ambassadeurs van jouw merk. Wij zijn “always on”.

En daar stopt het niet… We volgen de campagnes nauw op en sturen bij waar nodig. Zo kan je telkens de beste resultaten verwachten en bovendien ook zelf real-time raadplegen waar en wanneer je daar zin in hebt.
Delen

FacebookLinkedInTwitter
GA NAAR HOEKSTEEN 2

Wil je weten wat always on voor jouw zou kunnen betekenen?