fbpx

Wa we doen

Wij creëren en beheren jouw content en advertenties op alle sociale media en digitale advertentiekanalen. We ontzorgen kleine en middelgrote bedrijven dankzij onze advertising-as-a-service abonnementen. Bij Redstone krijg je 4 marketeers voor de prijs van 1.
Anna-Odette
Het hele jaar door wil je aanwezig zijn bij jouw doelgroep, om klanten te werven, te behouden en om je merkperceptie te versterken. Onze performance ingenieurs zijn experten en jouw partner in crime in het optimaliseren van de verschillende kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok, Google Ads, enzovoort.

Lees meer

Hoeksteen 1

Hoe maak je een onuitwisbare indruk op je doelpubliek? En welk verhaal wil je aan je klant vertellen? Bij Redstone begeleiden we je bij het vertalen van een bedrijfsstrategie naar een kristalheldere merkstrategie. We zorgen er voor dat dit verhaal op de juiste manier wordt verteld in beeld en tekst en zichtbaar is voor je klant.

Lees meer

Hoeksteen 2

De consument wordt dagelijks overspoeld met ontelbare boodschappen. Spring daar maar eens uit… Redstone weet gelukkig van welk hout pijlen maken. Sterker nog. We maken onze eigen pijlen: frisse en relevante content in lijn met de merkstrategie. We creëren en evalueren de nieuwste verhalen om te bepalen welke inhoud voor de beste prestaties zorgt.

Lees meer

Hoeksteen 3

Meer bereiken met minder budget? We werken met een vast maandelijks bedrag dat ter beschikking wordt gesteld voor de ondersteuning van alle marketingactiviteiten. Bovendien heb je toegang tot een duidelijke real-time rapportering gecombineerd met inzichten over je klanten.

Lees meer

Hoeksteen 4