fbpx

Terug naar overzicht

Taxi Walter Zaventem in een nieuw jasje

twz
Carlos Koffie Logo

D
E
L
E
N

Facebook
LinkedIn
Twitter

Taxi Walter Zaventem is een gevestigde waarde als taxibedrijf in Zaventem. Oprichter Walter Miseur startte maar liefst 25 jaar geleden met het uitbouwen van een van de betrouwbaarste taxibedrijven in en rond Zaventem. Ondertussen heeft de dynamische dochter van Walter, Daisy Miseur, de fakkel overgenomen. Ze vertelt ons wat meer over het bedrijf.

“Ons wagenpark is luxueus, bij Taxi Walter word je niet alleen op tijd op bestemming gebracht, maar ook in stijl. Het wagenpark bestaat exclusief uit Mercedes X en C klasse. Daarenboven zijn onze taxichauffeurs vast in dienst bij Taxi Walter. We streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid en willen onze mensen hiervoor belonen met een vast contract en voordelen.” 

Op Taxi Walter kan je rekenen. Waar je ook naartoe wil, alleen of met een grote groep, met veel spullen of zonder, naar een festival of trouwfeest, bij Taxi Walter regelen we het voor je.

Daisy Miseur // Zaakvoerster Taxi Walter Zaventem

Als team zijn we bij Redstone onder de indruk van de vlotte en business-savvy Daisy. Wanneer we een kijkje nemen naar de website, wordt het duidelijk waarom ze onze digitale superkrachten heeft verzameld. Het fluogele logo is blijven hangen in de jaren ‘90 en doet dit unieke familiebedrijf geen eer aan. Enter team Redstone. Samen met Daisy destilleren we de sterke punten van Taxi Walter Zaventem: betrouwbare chauffeurs met een mooie track record, kindvriendelijke en tegelijk comfortabele en luxueuze ritten met de Mercedes-vloot en een focus op totale ontzorging. Daarnaast is Taxi Walter Zaventem begonnen aan de elektrificatie van hun wagenpark met het oog op een groene en duurzame toekomst. Deze evolutie zetten we in de verf in de communicatie. We ontwerpen een tijdloos logo, een huisstijl en een website die de sterktes van het bedrijf uitademen. Een pakkende baseline mag niet ontbreken: “On the road. In style.” Bekijk het gerust zelf even op hun website: www.taxiwalterzaventem.be

Naast het creatieve en visuele deel, zorgen we er voor dat Daisy niet alleen in het echte leven, maar ook digitaal, het uithangbord wordt van Taxi Walter. Ze treedt op de voorgrond op de website waarbij we het verhaal van Taxi Walter Zaventem vertellen, maar ook op digitale media is ze vanaf nu omnipresent. We zorgen voor B2B-groeimarketing om het bedrijf op te schalen via LinkedIn, Instagram en Facebook.

De transitie zorgt er voor dat Taxi Walter klaar is voor een nieuw decennium vol groei en duurzame verplaatsingen.

twz oud logo

GIJ WILT DA OOK?

Op zoek naar een digitale ommezwaai die jouw bedrijf opnieuw leven inblaast en voor versnelde groei zorgt? Boek hier je belmoment in met onze experten.

Delen

FacebookLinkedInTwitter

Terug naar overzicht